Ny titel

Det har hänt lite sen jag skrev sist, även om det bara är 3veckor sen eller något sådant.
Jag har pluggat klart (!), och därav har jag bytt titel på bloggen till Musik, tristess & (jobb?)  skrev jobb med frågetecken och inom parantes för det blir en omställning till ens tidigare skönt pluggande-liv, så jobb blir typ: jobb?!? så att säga. Men det är schysst ändå att ha börjat jobba. Ska jobba ett tag från nu till mitten på februari där jag jobbat förut på sommaren, sen får man se vart det blir jobb efter det.

Antagligen är jag helt färdig med skolan, jag menar vi har redovisat examensarbetet och lämnat in rapporten. Kanske måste vi fixa något mer i rapporten senare som måste kompletteras eller så, men ändå.. i princip klar!


Och nu har man firat jul också, ätit massa mat och öppnat julklappar. Som vanligt var det rogivande, och fortfarande är. Att bara ta det lugnt i skenet från jullamporna och koppla av.
Nåja, får skriva något mer vettigt sen. poff.

\\ J

En blick som gjorde dagen dräglig

Rubriken says it all.
Åkte buss till skolan och allt kändes väl sådär, lite less på det mesta, som jag varit några dagar.
Hursomhelst, kliar mig i huvudet under mössan lite, och så tittar jag ut ur fönstret på bussen och får värsta ögonkontakten med en söt tjej. Jesus christ, satt jag inte på en buss skulle jag gjort något åt saken... Hur som helst, denna blick gjorde att dagen genast blev lite bättre. Om inte bra, men ändå dräglig. Tack, du söta gymnasie-tjej med gyllenbrunt sött hår. Du får gärna göra det igen.

\\ J