Dagen

Onsdag var det idag. Ganska soft dag egentligen.
Hade en körlektion på förmiddagen, gick väldigt bra tycker jag. Nu börjar jag bli lite utsatt av riktig trafik och trafikregler också, så det börjar sätta sig mer och mer. Körde på motorväg för första gången också. Fast det var väl ingen större svårighet men. Det tar sig i alla fall :P

Var i skolan ett tag efter det också, fixade en grej på ett projekt som var kvar att göra. Så resten av veckan är det bara ledigt, sköönt sköönt.

Köpte nya numret av Kingsize idag också. Verkar vara lite tunt nummer denna gång tycker jag, men det långa reportaget om Petters första platta såg grymt ut, ska bli kul att läsa. Var ju ändå det albumet som gjorde att man började lyssna på svensk hiphop överhuvudtaget då när det begav sig 1998. Siht, redan 10 år sedan det albumet kom, galet.
Avslutar med en textrad av Ken från låten Vinden Har Vänt Del II, som finns på vinyl-versionen av Petters första album:
"All you weak rappers will be reminded that this is powerful / Ge mig massa knull / Låt mig ta dom en efter en som öl gör mig full"

Det var allt för idag, poff.
\\ J

Seg dag

Måndag, och det var en ganska seg dag.. ska dock bli skönt att vila lite den här veckan. Var i skolan idag en sväng, och ska dit på onsdag också efter jag varit på min körlektion.. Men i övrigt ska jag bara chilla den här veckan, och det har jag förtjänat känner jag efter förra veckans två matte-tentor. Mot slutet av veckan ska jag väl förbereda mig lite också inför nästa vecka, då jag ska börja jobba lite i skolan. Ska vara "lab-assistent" på trådlösa nät-kursen, och ha hand om labblektionerna och hjälpa dom som går kursen. Men men.

Sitter och kollar på Spin City på TV6, verkar vara det bästa som är på tv just nu. Funkar att kolla på, även om det finns bättre..

Vet inte om jag har så mycket mer att skriva idag, egentligen. Inget Logan Sama program på Kiss100 ikväll, då dom har någon oldskool-grej istället med gamla låtar.. Men men..

skriver väl mer en annan dag..
\\ J

Ont i ryggen

Har haft ont i ryggen hela dagen typ :(
Vaknade imorse och hade ont i ryggen, sen har det fortsatt nästan hela dagen. Vaknade med ont i ryggen igår också, men då gick det över ganska snabbt. Men inte idag. blä.

Nas - Untitled albumet snurrar på skivspelaren nu. Ett av årets bästa album, helt klart. Både textmässigt och musikmässigt. Om ni gillar hiphop och inte hört detta, se då till att lyssna illa kvickt.  ((om nu någon överhuvudtaget läser detta)).

Ska äta lite snart sen kolla på parlamentet, sen vet jag inte.. lyssna på radio senare ikväll.
\\ J

Josephine Bornebusch

Josephine Bornebusch.. Hon verkar så jäkla härlig. Hennes stil, hennes leende. shit..
Vill inte framstå som någon stalker eller skum person, men varje gång jag ser henne blir man ju lite till sig. Såg henne i reprisen av programmet "ZTV Presenterar" på ZTV idag, och man kan ju inte bara stänga av när hon är med i TV.

Ganska seg dag idag i övrigt, bara slappat och sett på tv.. Som vanligt på lördagar typ. Skönt att vila ut efter denna dryga skolvecka som innehöll två mattetentor, varav den ena jag klarade och den andra vet jag inte, men det är oklart.. Så jag får hoppas på det bästa.

Resten av kvällen blir väl bara tv och sådär..
\\ J

Söndag

var dagens dag.

Det som hände idag var att jag läste Matematik, inför omtentan.. Ska läsa lite till nu också tror jag.
Började just lyssna på Westwood på BBC 1Xtra, hans grime-show. blir nog tungt som vanligt.

Övningskörde lite idag också, går väl bättre och bättre. Övade ganska mycket på att backa och parkera i rutor. Det är ju inte helt lätt om man säger så. Det får jag nog öva på mycket. Övning ger väl färdighet, ska försöka hinna köra lite imorgon eller tisdag också, innan körlektionen på Onsdag.

Skapade konto på deeperthanrap.com, (Rick Ross & DJ Khaled och flera)'s projekt.. Rätt feta låtar där. Rick Ross version på Dope Boys är ju typ hur tung som helst.. Logga in där och lyssna!

Det var nog allt för idag
\\ J

Fredag

..var det då. En rätt så händelselös dag. Pluggade matte på eftermiddagen (shit, borde ha pluggat mer än jag gjorde).
Sen på kvällen blev det tacos, tv, och lite dator.. Lyssnar på Semtex's show på BBC 1Xtra nu, skön hiphop som vanligt.

Inte mycket att säga idag precis.. En seg fredag i västerås.
\\ J

Jojo..

sen torsdagskväll är det visst. Ska nog gå och lägga mig snart, men tänkte skriva lite först.

Idag redovisade vi en kurs i skolan, en projektkurs vi hållit på med i några veckor. Alltid skönt att få lite avslut på saker och ting liksom.
Inhandlade en skiva idag..

Follow Him To The End Of The Desert - The Martial Law Stories  12"


Tre låtar på den, två av dom rätt schyssta.. 69kr bara, inte så farligt.


Nåja, imorgon lär jag börja plugga matte.. Omtenta i matte-grundkursen på Onsdag, och tenta i Algebra-kursen på fredag nästa vecka. Så jag LÄÄÄR plugga en del, då det verkligen finns att göra.

Men nu blir det sova hursomhelst, hörs.
\\ J

Söndag

var det idag, och kändes helt ok.. (eller ja, nu har ju klockan passserat 00, så egentligen är det måndag nu, men wtf..)

Var i stugan idag, räfsade massa löv, borstade av mossa på taket från lilla stugan. Väldigt rogivande att vara där ute. Vädret var fint och varmt, för att vara den här årstiden i alla fall. Skönt var det hursomhelst.
Övningskörde också lite, ungefär halva vägen dit och halva vägen hem. Första gången jag körde landsvägskörning. Blev väl inte så mycket träning egentligen, låg på 80-90 hela tiden och bara följa vägen typ, men ändå, får ju lite rutin på att köra ändå, och det är ju aldrig fel i alla fall.

Nu lyssnar jag på Westwood's rap show på 1Xtra, skönt med grime som vanligt.. Lyssnade igenom Wretch32 - Wretchrospective albumet nästan till fullo idag. Helt ok som förväntat. Ett av de bättre grime-släppen i höst. Har kommit riktigt mycket i höst, som jag skrev om igår.

Imorgon blir det inget i skolan, så ska mest vara hemma tror jag. Käka kina-buffé till lunch blir det iaf. En skön ledig dag imorgon blir det nog alltså. Nähä, tjohej.

\\ J

Shit..

..vad jag är värdelös på att blogga. Inte ett inlägg på två månader nästan.
Vad har hänt sedan tidigare då? Ja pluggandet har ju fortsatt i vanlig stil, med ganska mycket att göra, matematik (Algebra för ingenjörer), projektkursen i datavetenskap, och så lite annat smått på sidan om. Så det har funnits, och finns, att göra, minst sagt.

I övrigt har det väl förflutit på lite som alltid, fet musik som vanligt.
Bästa albumen på sistone:

Kano - 140 Grime Street
P-Money - P-Money Is Power
Roots Manuva - Slime & Reason
Sway - The Signature LP
Roll Deep - Return Of The Big Money Sound  (även om jag inte hunnit lyssna på hela ännu)..

som synes har jag alltså snöat in lite på grime etc, men det är skönt. passar perfekt till hösten.
Lyssnar på DJ Semtex på BBC 1Xtra nu. Som vanligt är det en fet show..

Vad har mer hänt sedan förut? Hmm, har börjat övningsköra på körskola.. Ska ta 3:e körlektionen på tisdag. Men lektionerna är dubbellektioner, så har förbrukat 4st. av dom 10 jag betalade för förut. Kommer säkerligen gå åt fler än dessa 10, kanske 5-10 till skulle jag tro.. Går på teorilektioner på körskolan på onsdagar också, men har bara en kvar, sen har jag gått på alla. Teorin är det nog inga större problem med, körningen är ju den stora delen. Men men, det är på g!

Kollade klart på sista säsongen av the wire idag, så nu har jag sett alla the wire avsnitt (60st.) på typ 1 - 1,5 månad.. Kanske lite extremt.. Men det är ju en bra serie, helt klart. Rekommenderar den.

Så vad händer i helgen? Imorgon blir det nog inte mycket, se på tv, lyssna på fet musik som vanligt. Söndag blir det nog en sväng upp till sommarstugan över dagen, och fixa lite inför vintern (då man typ inte kan åka dit pga. vägens skick).

Well well, skönt med helg.. ska försöka skriva lite oftare framöver.. Om nu någon läser?

Poff,,
\\ J