hiphop

Kanske ska förtydliga mitt senaste inlägg.. De album som släppts senaste tiden som fått mig tillbaka till hiphopen på riktigt:

Chords - Things We Do For Things
Snoop Dogg - Ego Trippin'
Rick Ross - Trilla'
Pete Rock - NY's Finest
The Roots - Rising Down
Looptroop Rockers - Good Things
Erykah Badu - New Amerykah Part 1 (4th World War)
Guilty Simpson - Ode To The Ghetto

Yes yes.
\\ J

hiphop is reborn in me

...iaf hos mig. Har lyssnat en hel del på det senaste 2-3 veckorna.. Skönt att lusten att lyssna på hiphop är tillbaka..  Och nice att det kommit så mycket feta skivor senate tiden också.

Hiphop - kommer inte ge upp om det igen, back to stay!

\\ J

Vad har jag och Ebba von Sydow gemensamt?

Jo, den märkliga underligheten att vi skriver på en lapp det vi ska göra under nästa dag, som en sorts planering, för att hinna med det man ska. Låter sjukt överjobbat, men det är en skön metod, då har man allt på en liten lapp med det man ska göra nästa dag, så man inte missar något, och har koll på vad som händer..

(Ja, jag gjorde detta innan jag läste nånstans att Ebba von S. gör samma sak för att undvika stress i vardagen).

Yes...
\\ J

DN, Chords platta och sommarstugan

Så skulle man kunna kort sammanfatta min helg.
Tecknade en prenumeration på DN en månad för ynka 19kr.. Tror att det kommer vara en bra sak. Kanske fortsätter man som helgprenumerant efter denna månad. Nåja.

Chords platta har läckt på Interner, och har lyssnat på den några gånger i helgen. En mycket skön skiva alltså. Den kan tillochmed vara värd att köpa, trots att den inte släpps på vinyl vad det verkar. Men den bjuder verkligen på en massa feta låtar, Luckiest Man Alive är tung (som man hört endel på ztv innan). Grymt, chords.

Var ute i sommarstugan en sväng på eftermiddagen idag, skönt att komma dit. Det är så rofyllt där, när man kommer bort från allt vad civilisation heter. Inte en granne på några kilometer. Skön avkoppling.

Imorgon blir det skola igen, efter några dagar ledigt. Men ska bli skönt, att göra lite "nytta?" igen.. Blir nog även till att köpa en skiva imorrn, Osten af Mozzarella har kommit med en 12", och man måste ju supporta lokala vinylsläpp. Skön låt också.

Nåja.. poff.
\\ J

bra/halvdana/kassa saker justnu

Bra saker justnu:
- Looptroop Rockers - Good Things (det tog några lyssningar att bli bekant med albumet, allra första gången jag hörde det så hatade jag det)
- Erykah Badu - New Amerykah Part 1 (4th World War)
- Snoop Dogg - Ego Trippin'

Halvdana saker justnu:
- Att HHV.DE skickade fel storlek på min tshirt jag beställde... Får hoppas dom kan skicka en ny sen

Kassa saker justnu:
- Att TV3 (bl.a.) inte funkar, då kan man inte kolla på Lyxfällan+Efterlyst idag
- Att nya Chords albumet inte kommit läckt ut på internet än


Så är det!
\\ J